4 viktiga tips när du söker golvläggare

Det finns mängder med högt kvalificerade golvläggare Stockholm kan visa upp. Tyvärr är det också så att det finns en del mindre bra och även några få riktiga rötägg. Att undvika rötäggen bör vara enkelt för den som är det minsta alert. Varningssignalerna är för det mesta många, som att de erbjuder orimligt låga priser. Det riktigt svåra är att hitta en golvläggare som dels kommer att göra jobbet snabbt och bra, och dels lyckas hålla priserna på en bra nivå.

Har du en friggebod eller vill du ha en? Läs mer om dem här!

1. Sök information på nätet

Att söka själv på internet är inte det enklaste; utbudet är helt enkelt för stort, och att bara välja första bästa som dyker upp när man googlar är inte alltid en bra idé. Bara för att ett företag lyckats ranka som etta hos Google behöver det inte betyda att det är den bästa golvläggaren. I stället bör man vända sig till sajter och forum som behandlar golvläggare i Stockholm, för att på så sätt bilda sig en uppfattning om vilka det är som gör ett bra jobb. Då kommer man också att upptäcka vilka det är som har ett sämre rykte. Använd också gärna seriösa offerttjänster som Proffsgolvläggare.se där du får offerter kostnadsfritt som du sedan kan jämföra i hemmets lugna vrå.

2. Kolla upp golvläggaren

När man sedan ska bestämma sig för vilken av de golvläggare som rekommenderas som man vill anlita, så bör man kolla in deras hemsidor i detalj. Vad ingår i priset och vad kommer att kosta extra. En låg timpenning kan kanske bero på att saker som ingår hos andra kostar extra. Kolla också upp vilka garantier som ges, och villkoren för dessa. På så sätt kan du göra ett bra och medvetet val när det är dags att lägga nytt golv.

Slå även in företagets organisationsnummer på någon gratistjänst såsom Allabolag.se för att säkerställa att de har F-skattesedel.

3. Fråga efter referenser

tips-anlita-golvlaggareGenom att prata med gamla kunder till golvläggaren i Stockholm får du snabbt en bild av hur seriösa och kunniga de är. Kan de inte erbjuda referenser bör du vara på din vakt och fråga varför.

4. Pengar är inte allt!

Visst är kostnaden för en golvläggning viktig att ta hänsyn till när du anlitar en golvfirma, men än viktigare är relationen du får med golvläggarna. Välj den som du upplever förstår dina behov bäst och som du tror kan utföra arbetet bäst och snabbast. Visst kan du spara några tusenlappar om du går på billigaste möjliga, men i slutändan vinner du mest på att anlita den som helt enkelt verkar vara den mest kompetenta golvläggaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *